Ambroos

klassiekers en zijn eigen originele composities. 
Roger Ambroos is een singer-songwriter met een passie voor live muziek. Hij heeft zijn vak door de jaren heen aangescherpt, optredend voor een groot en klein publiek, en heeft zijn kenmerkende stijl van rauwe en emotionele akoestische optredens ontwikkeld.

Zijn nieuwste programma, "Stars in Bars", is een intieme en authentieke akoestische solo-act die Roger's vaardigheden als muzikant en verhalenverteller laat zien. In "Stars in Bars" brengt Roger zijn ervaring als straatmuzikant naar bars in het hele land en deelt hij zijn liefde voor muziek met publiek van alle achtergronden.

Roger's repertoire is divers en dynamisch. Hij covert klassieke rocklegendes als Neil Young, Bob Dylan, Billy Joel, Steve Miller en The Beatles, maar ook popklassiekers uit de 60’s en 80’s in een singer-songwriters-jasje.

Of hij nu optreedt in een gezellig hoekje van een plaatselijke bar of op een festival, Roger's optredens zijn altijd authentiek en vol emotie. Zijn shows zijn een bewijs van de kracht van muziek om mensen te verbinden.