Volle Bak Herk 2015

Oost-West, Herk Best !

Op zondag 30 augustus springt Sint-Lambrechts-Herk weer massaal op de fiets, want dan heeft aan het Beukenhof de 16de editie plaats van het jaarlijks dorpsfeest Volle Bak Herk.

Wat mag u daar zoal verwachten? Van 13u00 tot 15u00 kunt u individueel, met het gezin, vrienden of familie inschrijven voor een bewegwijzerde fietstocht van 10 of 35 kilometer, die u naar enkele verrassende plekjes van Herk brengt. En misschien wint u met onze prijsvraag wel een splinternieuwe fiets !

Na de fietstocht moet er natuurlijk bijgepraat worden over de voorbije vakantie. Dat kan perfect op ons zomerterras met een fris streekbiertje, een heerlijk hapje en fijne muziek. De kinderen leven zich intussen uit op een gigantisch springkasteel, voor de hele kleintjes voorzien we ook een rustiger plekje om te ravotten. Animatie is er volop: de durvers klimmen op onze toren van bierbakken, de creatievelingen versieren cupcakes of kliederen op de schildermuur, je kan skaten en steppen op ons rollerpark en nog veel meer.

Genieten staat dus centraal op Volle Bak Herk. De organisatie nam 16 jaar geleden het initiatief voor dit evenement, met de bedoeling van jong en oud in ons dorp gezellig samen te brengen. Het is een mooie gelegenheid voor nieuwe inwoners om kennis te maken, of voor uitgeweken Herkenaren om de banden met het thuisfront weer wat aan te halen.

 

Tot 30 augustus, op Volle Bak Herk !