Volle Bak Herk

Volle Bak live '22

Naast het jaarlijkse dorpsfeest, dat dit jaar op zondag 28 augustus 2022 voor de 23ste keer plaatsvindt op domein Beukenhof, organiseert de ploeg vrijwilligers van Volle Bak Herk één dag eerder op hetzelfde terrein een nieuwe editie van het gratis muziekfestival Volle Bak Live. “Na het succes van vorig jaar is het bijna de logica zelve dat we opnieuw de combinatie van jong muzikaal talent met ervaring en een lokaal karakter samenbrengen, en maximaal uitspelen in onze muzikale programmatie.

“Het mooie is dat we onze Volle Bak Live opnieuw kunnen organiseren zonder maatregelen of beperkingen. Tot middernacht kan je op het prachtige domein van het Beukenhof meegenieten van een gezellige kleinschalige festivalavond met straffe Limburgse acts.” 

Line-up


19u30 : Sam Nijs

sam

 

De Hasseltse student Sam Nijs mag dit jaar met zijn gitaar de spits afbijten.
Gewapend met gitaar, stem en jeugdige vrolijkheid, weet Sam in geen tijd uw hart te veroveren met aanstekelijke covers op zomerse wijze!

 

 

 

 

20u 30: J J R

JJR

 Het viertal van JJR brengt met veel passie de bekendste songs van de bands van CCR en the Rolling Stones. Muziekliefhebbers herkennen in de rangen van JJR wellicht zanger-gitarist Jan Bas, de organisator van Blues Peer. Hij was het voorbije jaar in de culturele centra ook al te bewonderen met een geslaagde Nirvana tribute. 

 

 

 

 

22u00: WAMAKI’S

wamaki's

Volle Bak Live wordt dit jaar afgesloten door de 12-koppige, straffe, knotsgekke Genkse Wamaki’s, die met hun uiterst dansbare eigen nummers de temperaturen flink de hoogte in jagen en met hun tropische sfeer zorgen voor een onvergetelijke avond. 

Kleurrijk, zo kan je hen het best omschrijven met hun uiterst dansbare Afro-Latino ritmes. Voor hen schijnt de zon zelfs nog als het donker is. Muy caliente!

 

Een dag later is er de 23ste editie van het dorpsfeest vanaf 12.30 uur met als centrale thema ‘Chateau d’Herk’.

live22