Kom op zondag 29 augustus naar 'Herk Oogst!', de 22ste editie van Volle Bak Herk!

Net als de voorbije jaren kan je op zondag 29 augustus in Sint-Lambrechts-Herk weer terecht voor het jaarlijkse dorpsfeest Volle Bak Herk. 

 

Vanaf 11u00 kan je aan het Beukenhof starten voor een zoektocht met de fiets van ongeveer 10 km of een tocht van bijna 35 km voor recreanten en e-bikers. ‘Herk Oogst!’ is het centrale thema van deze editie. Wie fietst zal onderweg de prachtige charme ontdekken van de Herkse landbouw en de kleurrijke groenten en fruit die er in onze directe omgeving gekweekt worden. Voor jong en oud wordt het opnieuw een educatieve, ontspannende en verfrissende oogsteditie, waarbij de rijkdom van onze prachtige leefomgeving centraal staat. 

 

Vanaf 12u00 kan je terecht op ons Volle Bak Terras, waar je wederom kan genieten van gekoelde en geestrijke dranken, speciale bieren en heerlijke hapjes, die net als de kinderanimatie inspelen op het thema van de oogst. Naast de springkastelen kan je in de namiddag het optreden meepikken van ‘Boer & Tuinder'. Omstreeks 18u00 is er de prijsuitreiking, waar er zoals steeds heel wat leuke prijzen worden uitgedeeld. 

 

Uiteraard hoopt het team van Volle Bak Herk, dat zoals altijd de hulp krijgt van Chiro Herk en KSA Moosherk, op de aanwezigheid van zo veel mogelijk Herkenaren. Dat kan opnieuw veilig en coronaproof, volgens de regels die op dat moment zullen gelden. Individueel of met je familie, gezin, straat of buurt maakt jouw aanwezigheid mee het verschil, want met de opbrengst steunt Volle Bak Herk heel wat lokale initiatieven. Zo ging er in het verleden al steun naar Chiro Herk, KSA Moosherk en Basisschool De Kameleon. Recent fietste Volle Bak Herk met een gift van 2021 euro het laatste gaatje dicht voor het geplande amfitheater dat binnenkort verschijnt aan de jeugdlokalen van de Beemdgalm. 

 

Praktisch: 

Herk Oogst!', de 22ste editie van Volle Bak Herk, vindt plaats op zondag 29 augustus aan het Beukenhof in Sint-Lambrechts-Herk. De fietstochten starten om 11u00. Elke deelnemer betaalt 5 euro, inclusief een gratis consumptie. Vanaf 12u00 kan je terecht op het Volle Bak Terras en start de randanimatie. In de namiddag is er een optreden van ‘Boer & Tuinder’ en om 18u00 volgt de prijsuitreiking. 

Meer info vind je op www.vollebakherk.be en op Facebook Dorpsfeest Volle Bak Herk.

Volle bak terras