VBH fietst het gat dicht!

Amfitheater Beemdgalm: Volle Bak Herk fietst het gat dicht met gift van 2021 euro

Het geplande amfitheater aan de jeugdlokalen in Sint-Lambrechts-Herk is in ieder opzicht uniek.
De kosten van dit mooie initiatief van de vzw "Vrienden van de Beemdgalm" worden door veel verschillende partners gedragen, ook en vooral door kleine en grote acties van de Herkenaren.

De sympathie en het draagvlak voor het amfitheater is enorm.

Daarom wil Volle Bak Herk, de vereniging die het jaarlijks dorpsfeest organiseert, met veel plezier de laatste centen schenken die nodig zijn om dit project te realiseren. Want die centen komen immers van álle Herkenaren en worden verzameld door onze vele vrijwilligers, die al die jaren pintjes hebben getapt, hamburgers gebakken, fietstochten uitgestippeld, voor entertainment hebben gezorgd enz...

De opbrengst van Volle Bak Herk gaat steevast naar de jeugd. Met name Chiro Herk, KSA Moosherk en Basisschool De Kameleon mochten al op onze steun rekenen. Het is dan ook logisch dat we ook voor het amfitheater een belangrijke inspanning doen. Meer nog: ook de ruimere omgeving van de Beemdgalm, zoals de speelweide, zal in de toekomst verbeterd en verfraaid worden om aan de behoeften van de spelende jeugd tegemoet te komen.

beemdgalm


Op zondag 29 augustus vieren we de 22ste editie van Volle Bak Herk met het thema "Herk Oogst!" Laten we ons 2021 herinneren als een jaar waarin prachtige dromen waargemaakt werden !